Om oss og Saga Event

Vi prøver å gjøre ting annerledes. Et pust borte fra hverdagen, her kan kolleger hygge seg med aktiviteter sammen, god mat & drikke og hyggelig underholdning.

Saga Camp din lokale partner for event og arrangement!

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

DIN PROFESJONELLE PARTNER
Dette tunet, som ligger kort vei syd for Oslo og Tusenfryd, er noe for seg selv. Vi i Saga Event Camp er en positiv gjeng, som har jobbet med stedet i over 25 år! I lengre perioder som en avansert "hobby", og nå som et fulltids konsept. All drift går gjennom oss, og stedet er i kontinuerlig utvikling. Vi er medlem av Oslo Cruise Partners (OCP) og  "Visit Greater Oslo", har samarbeide med andre større turistoperatører i Oslo regionen. Det rustikke som preger dette tunet, appellerer til mange ulike grupper og nasjonaliteter. Vi har trygg gjennomføring som vår røde tråd alltid, her får du god oppfølging og prosjektledelse.

Hva er Saga Camp?

EN CAMP SOM PASSER FOR ALLE
Vi har bygget et anlegg til bruk for arrangement og aktiviteter. Firmafest og grupper. Eventyrlige lokaler for Bryllup og Jubileum! Flere overbygde paviljonger på tunet og en scene som gir mange muligheter. En hovedbygning med både dansegulv og bar. I tillegg et sirkelrundt bygg som passer både som møterom dagtid, og som perfekt sted for fest etterpå. Med inspirasjon fra middelalderen og Vikingtiden i Norge. Med bruk av massivt tømmer, kløvde stokker og kraftige langbord. Kontrastene er også vår styrke, vi har selvfølgelig på plass projektor, tv monitor og annet som trengs for mindre kurs og konferanser.

Slipp fantasien din løs!

Tema og atmosfære

TEMAFEST: VIKING

FINN DIN INDRE VIKING
Vi legger ikke skjul på at dette tunet passer godt også inn i sagaenes rike. Vi tilbyr da også vikingfester og aktiviteter som hører med. Det er noe dere burde prøve!
Hva med noe annet: WILD WEST PARTY- OKTOBERFEST - SAMBA PARTY ?


I disse omgivelsene så tilbyr vi en rekke forskjellige typer event og arrangement. En fest som kombineres med litt aktiviteter er vårt felt.

Bygningene er svale og behagelige i hete sommerdager, og de er godt rustet til å holde vinterkulda ute i den kalde årstiden.

GOD MAT OG DRIKKE

HERLIG MAT OG DRIKKE
Saga Camp har eget grillkjøkken på tunet. Våre kokker tryller frem fantastiske menyer, både på den store stein-grillen og den åpne grua!
Råvarer fra utvalgte leverandører, det meste fra Strøm-Larsen i Oslo.
Vi er stolte å samarbeide med sjefskokk Tommy som driver Rock`n Roll Catering i Ski, med sans for det rustikke og mytiske. Et godt utgangspunkt for å utvikle mat til Saga Camp sin atmosfære!

DRØMMEFASILITETER

STORSTUA, GAMLESTUA OG SAGATINGET
Det store rommet; «Storstua» har både godt med sitteplasser, dansegulv og Barkebilla Bar. Det mindre rommet «Gamlestua» er mer intimt og benyttes ofte til mindre grupper, som tilleggslokale eller gjerne buffetrom ved middager. Så har vi «Sagatinget» som er vårt møte og konferanserom. Også som tilleggslokale ved større party, et fantastisk sirkelrundt rom med stor takhøyde og overlysvinduer. Ute på tunet er det flere ildsteder, sitteplasser under tak og plass for aktiviteter. Det utvikles hele tiden og nyheter og endringer kommer til.
Ta kontakt