Festlokaler

Perfekte lokaler for Firmafest, Teambuilding, Kurs & konferanser, Jubileum og Bryllup! Dette tunet, som ligger kort vei syd for Oslo og Tusenfryd, er noe for seg selv. Vi har stor parkering, enten dere kommer med buss, eller egne biler. Vi ordner gjerne busstransport for dere. Vi har sitteplasser innendørs til 150 gjester, i tillegg har vi en tøff paviljong ute på tunet, med "get together" plass til nærmere 100 pers. Denne benytter vi ofte samtidig med litt aktiviteter ute på tunet, en perfekt start på de fleste arrangement. Paviljongen kan også benyttes som et separat festlokale. Hovedbygget er delt i 3 ulike lokaler, en vandring i tidligere tiders byggeskikk. Skaper i seg selv unik stemning. Vi stiller med bra lydanlegg, og er klar for å spille den musikken dere ønsker. Levende musikk som trubadurer og band fikser vi. Behov for større plass: 150 - 400 gjester? Da kan vi tilby store telt ute på tunet, men de flotte innendørs lokalene som samlingspunkt etter middagen og utover kvelden.

Book event
Festlokaler

Flere bilder

PERFEKTE LOKALER FOR FIRMAFEST, JUBILEUM OG BRYLLUP!

Perfekte lokaler for fest, Teambuilding, kurs, konferanser, jubileum og bryllup! Dette tunet, som ligger kort vei syd for Oslo og Tusenfryd, er noe for seg selv. Du finner oss halvtimen fra Oslo sentrum, kun 15 minutter syd for Tusenfrydparken og få minutter fra NMBU i Ås. Vi har god plass med stor parkering også for buss.

HVA ER SAGA CAMP?

Vi har bygget et anlegg kun til bruk for event-arrangement og aktiviteter. Flere overbygde paviljonger på tunet og en scene som gir mange muligheter. En hovedbygning med både dansegulv og bar. I tillegg koples på et sirkelrundt bygg som passer både som møterom dagtid og som perfekt sted for fest etterpå. Tunet er bygget opp med inspirasjon fra middelalderen i Norge, med bruk av massivt tømmer, kløvde stokker og kraftige langbord.

Et lite eventyr - midt i Follo !

VI HJELPER DEG MED ALT FRA A TIL Å

Vi har masse muligheter hele året, skreddersyr til dine ønsker – uten at det koster noe ekstra! Kurs og konferanse, her finner du regionens tøffeste møtelokaler! Spør oss om detaljer..


PROGRAM

Alle har egne ønsker og detaljer som skal legges inn, vi kaller dette å skreddersy til akkurat deg. Dette koster ikke noe ekstra, selv om vi ofte kan bruke mye tid på å få detaljene på plass, så mener vi at det hører med! Alle arrangement har eget program og kjøreplan. Her legger vi inn fra A til Å. Det hele avklares og dobbeltsjekkes på forhånd med deg – så blir selve gjennomføringen et resultat vi kan være stolte av!

CATERING

Vi har eget system for matlaging, både ute og inne, mens enkelte menyer leveres fra andre kjøkken. Hyggelig og profesjonell betjening, og alle rettigheter for drikke i «Barkebilla Bar»  Her finner du også utskårne dekor med kun motorsag som verktøy, av den anerkjente trekunstner Stian Antonsen.

UNDERHOLDNING

Saga Event samarbeider med profesjonelle aktører innen underholdning, musikere, trubadurer, DJ…For hvert tema har vi også eget «Dinner-show» med utvalgte band som gir dere fullt trøkk!

PYNT & DEKOR

Saga sine eventyrlokaler trenger ikke så mye pynt til vanlig, men vi rigger gjerne opp til spesielle tema fester. Enten du vil være Viking, skal på Oktoberfest eller noe helt annet. Da pynter vi ute på tunet og innendørs. Til Bryllup og jubileum har vi eget opplegg, og tilbyr «Pyntepakker» som er tilpasset dine personlige ønsker. Firmafest kan også bety profilering, og vi kan da gjerne montere og sette opp dekor som bedriften selv velger. Ønsker du å få noe laget? Vi har lokale leverandører som fikser stort sett alt, alt fra små firmagaver og oppover.

Aktiviteter og Teambuilding tilbys fra det helt enkle, til mer omfattende opplegg! Spør oss! Vi samarbeider med instruktører med bakgrunn fra politi og forsvaret, og kan tilby ekte action for de som søker det.  
TEMA OG ATMOSFÆRE

Hvorfor ikke prøve noe nytt til neste fest? Vi har komplette drakter, opplegg og erfaring for vikingfest, westernfest oktoberfest osv… Eller om dere ønsker noe annet?

Utvalgte menyer


JERNGRYTE OG SKJERDING MENY

Ægir øl breserte svinekjaker anrettet med lettsaltet flesk,

rotfrukter, tyttebær og saltbakte poteter.

VILT RETT FRA NATUREN

Elgskav, skogsopp, grønnsaker, tyttebær, rømme,

flatbrød og saltbakte poteter.

OKTOBERFEST

Salta og røkt svineskank, kløyvd i to og dampet i øl.
Servert med urøkte bratwurst, bayersk potetsalat,

hjemmelaget sennep og to typer kål, sauerkraut/surkål.

RØKT LAM FRA FJELLET

Røkt og saltede lammeskanker servert grov pølse,

rotfrukter, rømme og bakt potet.

No items found.
No items found.
No items found.
Ta kontakt