Firmafest

Vi tilbyr skreddersydde program, enten dere velger å gjøre mye av planleggingen selv, eller dere vil ha alt ferdig fra A til Å. Saga Camp er stedet hvor dere kan være aktive utendørs, mange muligheter for Teambuilding og felles moro. Det skal ikke så mye til, det fine med å leke litt sammen først, gjør at man får en perfekt start på firmafesten! Vi stiller med alt fra enkle "farmen" aktiviteter til heldags utfordringer! Saga Camp er bygget med fokus på rustikt tradisjons håndverk og litt som et Vikingetun. Temafester, hva med å lage neste firmafest som et tema? Prøv også disse unike lokalene som møterom, kurs, konferanser og stedet for spennende foredrag. Flere ønsker en kombinasjon, ved å starte opp med en faglig del, som avsluttes med litt Teambuilding - deretter over til middag og fest! En perfekt måte å kombinere nytte med det sosiale på. Dette tunet, som ligger kort vei syd for Oslo og Tusenfryd, er noe for seg selv. En firmafest eller event hos oss betyr et konkret program med aktiviteter, underholdning, mat & drikke. Vi ordner mer enn gjerne også felles transport med komfortable busser og hotell overnatting for de som ønsker det.

Book event
Firmafest

Flere bilder

VELKOMMEN TIL SAGA EVENT CAMP I FOLLO!

DEN PERFEKTE ARRANGØREN AV FIRMAFEST, JUBILEUM, TEAMBUILDING, KURS & KONFERANSE

Perfekte lokaler for teambuilding, kurs, konferanser, firmafester hele året! Dette tunet, som ligger kort vei syd for Oslo og Tusenfryd, er noe for seg selv. Du finner oss halvtimen fra Oslo sentrum, kun 15 minutter syd for Tusenfrydparken og få minutter fra NMBU i Ås. Vi har god plass med stor parkering også for busser.

FIRMA ARRANGEMENT

Et gjennomført og spesielt utviklet event anlegg, alltid i endring. Håndbygget med tøffe detaljer. Her vil dere trives 100%. Et tun som med sin hyggelige atmosfære gir deg masse inspirasjon! Litt lei vanlige møterom? Her kan dere prøve noe helt annet. Teambuilding og enkle oppgaver ute på området, stort utekjøkken. Hva med en real kokkekamp? Ikke minst hygge dere innendørs i den super - rustikke stilen, Her er sitteplasser rundt de solide langbordene, som vi alltid dekker til fest, med detaljer du vil sette pris på. Egen bar og dansegulv foran den åpne peisen! Underholdning og levende musikk - skreddersydd for dere.

Firmafest

Flere bilder

Q. Kan dere levere underholdning?

A. Saga Event samarbeider med profesjonelle aktører innen underholdning, musikere, trubadurer, DJ…For hvert tema har vi også eget «dinner show» med utvalgte band som gir dere fullt trøkk!

Q. Arrangerer dere Temafester?

A. Hvorfor ikke prøve noe nytt til neste fest? Vi har dekor ute og inne, opplegg og erfaring for Vikingfest, Westernfest, Oktoberfest osv… Eller om dere ønsker noe annet?

Q. Kan dere hjelpe til med catering?

A. Vi har egne kokker som tryller frem fantastiske retter, enten det er over den store stein- grillen, på stekeplater over glørne, eller i store jerngryter med våre Viking-menyer! Grillhuset på tunet er stedet for tøffe og smakfulle matretter

Utvalgte menyer


JERNGRYTE OG SKJERDING MENY

Ægir øl breserte svinekjaker anrettet med lettsaltet flesk,

rotfrukter, tyttebær og saltbakte poteter.

VILT RETT FRA NATUREN

Elgskav, skogsopp, grønnsaker, tyttebær, rømme,

flatbrød og saltbakte poteter.

OKTOBERFEST

Salta og røkt svineskank, kløyvd i to og dampet i øl.
Servert med urøkte bratwurst, bayersk potetsalat,

hjemmelaget sennep og to typer kål, sauerkraut/surkål.

RØKT LAM FRA FJELLET

Røkt og saltede lammeskanker servert grov pølse,

rotfrukter, rømme og bakt potet.

No items found.
No items found.
No items found.
Ta kontakt