.jpg)
Kurs og konferanser forbindes ofte med hoteller og større konferanse sentere. Det vil alltid være de mest benyttede lokasjoner. Men mange har prøvd dette over flere år, og tenker at tiden kan være inne til å prøve noe nytt? Spesielt om dere er en mindre gruppe fra 20 til 50 deltakere, som mange grupper faktisk er. Da kan vi tilby et godt alternativ, og bare halvtimen sydenfor Oslo sentrum. Her har vi et eget tun med flere avdelinger som kan benyttes til møter og samlinger av ymse slag. Interiøret er ikke hva du forventer av et møtelokale, for å si det slik. Her er det super rustikt fra A til Å. Håndbygget tradisjons atmosfære som virkelig skiller seg ut. Her kan dere planlegge et perfekt møte, som vil bli husket! Fordi vi tilbyr også å løse opp litt i pausen, eller legge til en mer fullblods teambuilding sekvens. Viktig for mange er å legge inn en variasjon, så får deltakerne på konferanse-dagen så mye mer utbytte. Hele tunet står til disposisjon når dere er på plass, detaljene setter vi på forhånd. Og noe tar vi også gjerne på sparket:)
Utvalgte menyer
JERNGRYTE OG SKJERDING MENY
Ægir øl breserte svinekjaker anrettet med lettsaltet flesk,
rotfrukter, tyttebær og saltbakte poteter.
VILT RETT FRA NATUREN
Elgskav, skogsopp, grønnsaker, tyttebær, rømme,
flatbrød og saltbakte poteter.
OKTOBERFEST
Salta og røkt svineskank, kløyvd i to og dampet i øl.
Servert med urøkte bratwurst, bayersk potetsalat,
hjemmelaget sennep og to typer kål, sauerkraut/surkål.
RØKT LAM FRA FJELLET
Røkt og saltede lammeskanker servert grov pølse,
rotfrukter, rømme og bakt potet.

.webp)


.png)
