Festlokaler - hvordan velger du et perfekt festlokale for ditt event?

Saturday, January 28, 2023
Hvordan velge et perfekt festlokale?

Saga Event har bygget et helt spesielt tun, med masse detaljer som gir ditt party høy stemning og trivsel. Vi rigger for Firmafest, Sommerfest med konsert ute på tunet, Grillparty med profesjonelle kokker, Aktiviteter og konkurranser. Hva med en Temafest? Vi er perfekte på Vikingfest som bygger på atmosfæren i bygget. Men også et flott sted rigget i "Nybyggerstil" med Western Party. Hva med revolver-duell på tunet? Saga Event Festlokaler er tilgjengelige hele året.

Plass og praktisk informasjon; lokalene har innendørs sitteplasser til 150 gjester, 3 seksjoner, med direkte adgang mellom lokalene. Består av 2 lokaler bygget i "viking stil" med masse tøffe detaljer, og så et sirkelrundt påbygg som fungerer som møtelokale og festlokale sammen med de øvrige. Servering og Bar i hvert lokale. dansegulv og kraftig musikk anlegg. Hvert lokale kan benyttes for seg selv, eller åpnes de andre etter behov. Ute på tunet en større overbygget paviljong, med sitteplasser på halm baller og ildsted med åpent bål for den rette atmosfæren. Ellers stort tun, med plass for mange aktiviteter og Teambuilding.

Større plass? Vi kan rigge opp store telt ute på gresset, med plass for flere hundre til bords. Kontakt oss for muligheter!

Ta kontakt